Uusi Goodwill®-kierrätysmyymälä avautuu Porvoossa 6.2.2017

Goodwill-kierrätysmyymälöiden verkosto kasvaa jälleen, kun Porvoo saa oman Goodwillinsä. Tervetuloa juhlimaan kanssamme Goodwill Porvoon avajaisia maanantaina 6.2.2017 kello 10–17! Myymälä sijaitsee osoitteessa Raatihuoneenkatu 11, 06100 Porvoo.
 

Goodwill auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätysmyymälätoiminnan kautta, paikallisesti. Kun Sinä lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen.
 
Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.
 
Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja.
 
Lämpimästi tervetuloa avajaiskahville, ostoksille ja lahjoittamaan uuteen Goodwill Porvoo -kierrätysmyymälään ja anna hyvän kiertää!
 
Avoinna: ma–pe 10–17, la 10–14
Puh. 044 777 0475

Uutisarkisto