Haussa projektityöntekijä Resiina-hankkeeseen

Sotek-säätiö sr toteuttaa vuosina 2017–2019 STEA:n rahoittamaa Resiina-hanketta. Resiina-hankkeen tarkoituksena on torjua työikäisten ihmisten yksinäisyyttä ja lisätä heidän sosiaalista osallisuuttaan kummitoiminnan, ryhmä- ja yksilöohjauksen sekä vapaaehtoistyön keinoin. Varsinaisen kohderyhmän muodostavat 16–65-vuotiaat työn ja koulutuksen ulkopuolella olevat henkilöt, jotka kokevat olevansa yksinäisiä.
 
HAEMME NYT PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ RESIINA-HANKKEESEEN
 
Tarjoamme projektityöntekijälle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan yksinäisyyttä ehkäisevän työn parissa. Projektityöntekijän työtehtävänä on yhdessä projektipäällikön kanssa vastata asiakkaille suunnatun ryhmätoiminnan suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Projektityöntekijä toimii tiiviisti yhteistyössä kohderyhmän kanssa työskenteleviin sidosryhmiin, markkinoi hanketta ja hankkii samalla hankkeeseen asiakkaita. Hankkeessa tehdään yhteistyötä mm. TE-toimiston, työvoiman palvelukeskuksen, työttömien yhdistysten ja psykiatrian poliklinikan kanssa. Projektityöntekijä vastaa asiakkaille suunnatun vapaaehtoistoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Projektityöntekijän tehtävänä on myös raportoida omasta työstään projektipäällikölle.
 
Projektityöntekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkintoa sekä tehtävää tukevaa työkokemusta. Työhistoriassa arvostamme erityisesti kokemusta projektityöstä.
 
Työsuhteen alussa valitun työntekijän tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote. Työsuhteissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työn liikkuvuuden vuoksi tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 
Tiedusteluihin vastaavat ja lisätietoja antavat mielellään vastaava projektipäällikkö Katri Arvila puh. 044 777 0367 ja projektipäällikkö Olli Laakso puh. 044 777 0371.
 
Hae paikkaa: https://rekry.saima.fi/srekryhome/application_edit.html?jc=184&did=22002&job_id=5509
 
Työpaikan osoite: Vesivallinaukio 5, 48600 KOTKA
Työn kesto: 31.12.2019 asti
Haku päättyy: 27.8.2017
 
Ilmoitus nähtävillä myös: mol.fi

Uutisarkisto