Rempparyhmä

Remontti- ja kunnossapitotöitä

Remonttiryhmä

Remonttiryhmä (Rery) on oma toimintayksikkönsä, joka tekee asuinhuoneistojen kunnostustöitä, kerrostalojen julkisten tilojen remontointia, ulkoremontteja ja -maalauksia, pienehköjä uudisra-kennuksia ja kiinteistönhuoltoon liittyviä työtehtäviä pääasiassa Kotkan Asunnot Oy:lle.

Remontti- ja kunnossapitotöitä tehdään mahdollisuuksien mukaan myös yksityisille kuluttajille. Ota yhteyttä ja kartoitetaan mahdollisuudet.

Muutto- ja remonttipaja Remppa

Muutto- ja remonttipaja Remppa järjestää muutto- ja kuljetuspalvelua Kotkan kaupungille, tekee kaupungin eri yksiköille tilaustöinä esimerkiksi pienimuotoisia remonttitöitä, huonekalujen kunnostuksia ja kiinteistönhuoltotehtäviä. Tilaustöiden välissä tehdään erilaisia harjoitus- ja kokoonpanotöitä. Muuttopalvelussa voidaan tarjota myös muuta tavarankuljetuspalvelua kaupungin yksiköille. Remonttipalvelussa pajatyöntekijät tekevät pienimuotoisia vammaisten ja vanhusten asuntojen muutostöitä ja pieniä remontteja suoraan kaupungin kiinteistöissä. Kiinteistöpalvelussa pajatyöntekijät huolehtivat säätiön omien kiinteistöjen pienistä huoltotehtävistä.

Ota yhteyttä:
Risto Aro
Työvalmentaja
044 777 0401

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi