Työn suuntaan

Etsitkö suuntaa?

Kenelle?

  • 17 - 58 vuotias
  • pitkäaikaistyötön
  • 300 päivää työmarkkinatukea saanut työnhakija
  • vaikeasti työllistyvä

Etsitkö suuntaasi? Jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti suunniteltava valmennusmatka on kestoltaan 2-12 kuukauden mittainen ja antaa käyttöösi erilaisia työkaluja oman suuntasi selkiyttämiseksi. Tarvitsetko työllistymisesi tueksi opintoja, kokemusta ammatinvalintaasi vahvistamaan, osaamisen kartuttamista tai vaikkapa työelämän taitojen vahvistamista?

Tarjoamme jaksolle kumppaniksesi yksilövalmentajan, joka on apunasi erilaisten vaihtoehtojen kartoittamisessa, tavoitteiden asettamisessa sekä askel askeleelta tavoitteita kohti kulkemisessa. Hänen työkalupakistaan löytyvät niin osaamisen kuin oppimisenkin kartoittamiseen tarvittavat välineet tai vaikkapa väylät sopivan työkokeilu- ja koulutuskokeilumahdollisuuden hankkimiseksi. Osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisen kautta juuri sinulle sopivan työn tai opiskelupaikan löytyminen on askeleen lähempänä. Tarvittaessa hiomme yhdessä työnhakutaitojasi.

Osalle osallistujista kaupan alan oppimisympäristö ja kaupallisen osaamisen kartuttaminen tukee matkaa omaan suuntaan. Tähän monipuolisen mahdollisuuden antaa esimerkiksi kokeilujakso Porvoon Goodwill -kierrätysmyymälässä. Tämän kokeilujakson aikana kanssasi työskentelee oman valmentajasi lisäksi työelämävalmentaja, joka ohjaa päivittäistä työskentelyä henkilökohtaisen ja ammatillisen osaamisesi kehittymistä tukien. Myymälätyöskentelyn osaamisen sekä vaikkapa vuorovaikutustaitojen kartoitus tehdään yhteisen työskentelyn ohessa. Kehittymisen tarpeita vastaava työskentelyn suunnitelma ja tavoitteet suunnitellaan yksilölähtöisesti. Työssävalmentaja keskittyy valmentamaan ja innostamaan sinua oman osaamisen, vahvuuksien ja potentiaalin tunnistamiseen ja käyttöönottoon. Loistava asiakaspalvelu on taitolaji, tervetuloa oppimaan iloiseen ja vireään Goodwill -tiimiin!

Työn suuntaan on Porvoon alueella toimiva projekti.

Kiinnostuitko?
Ole yhteydessä TE-toimiston tai TYP:n virkailijaan tai suoraan Työn Suuntaan –projektin henkilöstöön.

Työn suuntaan -projektin henkilöstö
Jaana Marttinen
Projektipäällikkö
044 777 0347

Katja Huumo
Työelämävalmentaja
044 777 0500