Ammatillinen kuntoutus - Sotek-säätiö sr

Ammatillinen kuntoutus

Kuntoudu takaisin työelämään

Työelämässä olevien ja pidempään työskennelleiden (n. 5 vuotta) vajaakuntoisten ammatillisen kuntoutuksen ensisijaisena järjestäjänä ovat työeläkelaitokset. Työeläkekuntoutuksella tarkoitetaan ammatillisen kuntoutuksen toimenpiteitä, joilla eläkeyhtiö voi tukea sinua jatkamaan työelämässä sairaudesta huolimatta. Työeläkekuntoutuksella voit siis lisätä työssäolovuosiasi.

 

Työeläkekuntoutukseen pääsy edellyttää, että sinulla on riski joutua lähivuosina sairauden vuoksi työkyvyttömyyseläkkeelle, ja että sinulla on tarvittava ammattipätevyys koulutuksen tai työn kautta sekä riittävän pitkä työhistoria. Palveluun hakeudutaan oman työeläkevakuutusyhtiön kautta.

 

Sotekilla on yli 10 vuoden kokemus ammatillisen kuntoutuksen tuottamisesta eri työeläkeyhtiöille. Pitkä kokemuksemme työn, ihmisen ja tuen tuntijana sekä ammatillisen kuntoutuksen tuottajana antaa oivat eväät kuntoutuksen tarjoamiseen ja takaa asiakkaillemme tinkimättömän luotettavan, laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun alusta loppuun.

 

Kaksi henkilöä istuu vierekkäin metsänsiimeksessä. Toinen henkilöistä katsoo toista ja pitelee käsissään kirjaa.

Yhteystiedot

Katri Arvila

Kehittämispäällikkö

044 777 0367


Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Seuraa meitä somessa