Avoimet työpaikat - Sotek-säätiö sr

Avoimet työpaikat

Tule meille työkaveriksi!

Hakusessa vaikuttava ja mielenkiintoinen työ sekä mahtavat työkaverit? Olet löytänyt oikeaan paikkaan, tervetuloa meille töihin!

 

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Henkilö katsoo kameraan ja pitää toista kättään ilmassa kuin esitelläkseen jotakin vierellään.

 

Ykköstavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään polku kohti omannäköistä työelämää ja vahvistaa heidän elämänhallintaansa sekä osallisuuttaan yhteiskunnassa. Tarjoamme heille parempaa ja monipuolista tekemistä, joka edistää työllistymistä ja yhteisöllisyyttä, kasvattaa osaamista ja tuo uutta sisältöä asiakkaan elämään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tarvitsemme tekijöidemme joukkoon eri alojen huipputyyppejä.

 

Sotekilla pääset hyödyntämään osaamistasi ja käyttämään luovuuttasi avoimessa, keskustelevassa ja rennossa työympäristössä. Rohkea kehittäminen ja kehittyminen niin organisaatio- kuin työntekijätasolla ovat osa Sotekin DNA:ta. Siten pysymme sosiaali- ja hyvinvointialan toimijana ajassa kiinni ja jopa hieman edellä sitä.

 

Hyvinvoivat työntekijät sekä sujuva ja laadukas tekeminen ovat meille kaiken perusta ja arvo sinänsä. Tämän takia panostamme työhyvinvointiin ja henkilöstöjohtamiseen.

 

Toimintamme ja palvelumme ulottuvat Kymenlaaksosta itäiselle Uudellemaalle, ja meillä on lähes 20 vuoden kokemus sosiaalipalveluja tuottavana työnantajana toimimisesta.

 

Etsimme joukkoomme innokkaita, sitoutuneita ja kehitysmyönteisiä tyyppejä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole hakuja päällä, mutta otamme mielenkiinnolla vastaan avoimen hakemuksesi.
Sen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekry(at)sotek.fi (korvaa (at)-merkintä @-merkillä).

 

Lähettämällä hakemuksesi meille, hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn tietosuoja- ja yksityisyys -sivulla kerrottujen menettelyiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Sotek-säätiö sr

Hallinto:
Eteläinen Karjalantie 5 as. 3 48600 Kotka info@sotek.fi


Y-tunnus: 1890839-1


Toimihenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Hyödyllisiä linkkejä
Seuraa meitä somessa