Yksilöllinen työhönvalmennus - Sotek-säätiö sr

Yksilöllinen työhönvalmennus

Tukea työelämässä jatkamiseen

Yksilöllinen työhönvalmennus on ratkaisukeskeistä ohjausta, jonka tavoitteena on tukea mahdollisuuksiasi pysyä mukana työelämässä.

 

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Kaksi henkilöä pitävät käsissään turkoosia kylpyankkaa. Henkilöt katsovat iloisesti toisiaan.

 

Kenelle?

Työnantajalla on mahdollisuus hankkia yksilöllistä työhönvalmennuspalvelua työntekijöille, joilla työtehtävän tai uran vaihtaminen on ajankohtaista. Palvelun ydinsisältönä on henkilökohtainen neuvonta ja tuki asiakkaalle uuden koulutusalan, työpaikan tai oppisopimuspaikan hankkimisessa. Valmennuksen sisältö määritellään työnantajan ja asiakkaan palvelutarpeen mukaan.

 

Milloin?

Yritys hyötyy työkykyisistä ja motivoituneista työntekijöistä. Työhönvalmentaja kartoittaa työkykyyn, osaamiseen ja työn tekemiseen liittyviä tekijöitä, joiden avulla voidaan ennaltaehkäistä osaamisen menettämistä esimerkiksi työkyvyttömyyden seurauksena. Yrityksen muutostilanteissa työhönvalmentaja räätälöi työtehtäviä yhdessä työnantajan kanssa.

 

Mitä palveluun sisältyy?

  • Alkuhaastattelu
  • Työhönpaluun suunnitelma
  • Työkokeilun järjestäminen
  • Työkokeilun tukipalvelut
  • Työ- ja toimintakyvyn arviointi: työklinikkatoiminta
  • Lisäpalvelut

 

Kuka?

Sotekin asiantuntevilla työhönvalmentajilla on käytössään laajat työnantaja- ja yhteistyöverkostot sekä osaaminen. Palvelutarpeeseen vastataan nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti. Vahvuutenamme ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Yhteystiedot

Katri Arvila

Kehittämispäällikkö

044 777 0367


Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Hyödyllisiä linkkejä
Seuraa meitä somessa