Ajankohtaista

Tiedotteet -kategorian julkaisuarkisto



Xamk X Avittaja ‒ Jeesiä Xamkin opiskelijoille jännittämiseen

Sotekin Avittaja-palvelu ja Xamk toteuttavat yhteistyössä Kotkassa ikärajattoman ja maksuttoman Avittaja-ryhmän Xamkin opiskelijoille, joiden opiskelua tai muutoin arkea häiritsee sosiaalinen jännittäminen.

Omia polkuja -hanke avaa tien osallisuuteen ja toimivampaan arkeen

Omia polkuja -hanke käynnistyi syyskuussa 2023. Valo-Valmennusyhdistys on hankkeen päätoteuttaja ja Sotek toimii osatoteuttajana.

Tekstiilit kiertoon Kymenlaaksossa -hankkeen kiikarissa on poistotekstiilin käsittelyn parantaminen

Tekstiilit kiertoon Kymenlaaksossa -hankkeessa tutkitaan mahdollisuuksia parantaa poistotekstiilien keräystä, jätteiden kuljetusta, lajittelua ja tekstiilijakeiden hyötykäyttömahdollisuuksia. Sotek on osatoteuttajana hankkeessa.

09 . 01 . 2024

Taas kohennetaan digitaitoja – Digimotivaattorin kevättalven kursseja on julkaistu, ilmoittaudu mukaan!

Sotekin Digimotivaattori-toiminta järjestää kevättalvella ja keväällä 2024 sekä lyhyitä että pitkiä kursseja, joissa opetellaan erilaisia, muun muassa arjen asioiden hoitamista helpottavia digitaitoja.

Ryhmä jännittäjille käynnistyy jälleen tammikuussa

Maksuton, voimauttava ryhmä 18‒29-vuotiaille jännittäjille starttaa tiistaina 23.1. Kotkan Ohjaamossa (osoite: Kirkkokatu 22). Tuu ihmeessä mukaan, jos jännittäminen rajoittaa esimerkiksi sun arkitekemisiä.

08 . 12 . 2023

2023 vuosikertomuksemme ensimmäinen osa on julkaistu

Mitä onkaan ehtinyt tähän mennessä tapahtua Sotekin vuodessa 2023? Pääset ottamaan siitä selvää uunituoreesta vuosikertomuksemme ykkösosasta!

Sotek-podi on air!

Jes! Sotek on lanseerannut Sotek-podi podcast-kanavan Spotifyssa!

Typo-hankkeet tulivat tiensä päähän Sotekilla

ELY-keskuksen rahoittamia, työllistymistä edistäviä työllisyyspoliittisia hankkeita, eli typo-hankkeita, on toteutettu Sotekilla vuodesta 2012 lähtien. Nyt niiden tarina tulee päätökseensä Sotekilla, kun viimeinenkin käynnissä oleva typo-hanke, Uralle, päättyy kuluvan vuoden lopussa.

22 . 09 . 2023

Nyt se on täällä, uudennäköinen Sotek!

Rohkeasti kohti uutta! Olemme kuntoutuksen, työelämään suuntaavan valmennuksen ja osallisuuden edelläkävijä. Teemme työtämme rohkeasti, empaattisesti, innostavasti ja ammattitaitoisesti – nyt on aika myös näyttää siltä!

23 . 08 . 2023

Jännittääkö? Voimauttava ryhmä nuorille jännittäjille starttaa syyskuussa Kotkassa

18–29-vuotiaille tarkoitetussa maksuttomassa ja livenä kokoontuvassa ryhmässä löydetään yhdessä keinoja jännityksestä selviämiseen. Ryhmä käynnistyy tiistaina 26.9.2023. Ilmoittaudu mukaan 15.9.2023 mennessä!

Sivu 1 / 2

Tagit

Näytä enemmän tageja

Seuraa meitä somessa
.