Ajankohtaista

Tiedotteet -kategorian julkaisuarkisto25 . 04 . 2024

Työhön osallistuvaksi yksilö- ja ryhmävalmentajaksi Sotekille? Nyt on aika hakea!

Haemme nyt valmentavaa sosiaalialan ammattilaista työhön osallistuvan yksilö- ja ryhmävalmentajan tehtäviin Kymenlaakson Goodwill®-kierrätysmyymälöihin.

18 . 04 . 2024

Sotekin vuosi 2023 on laitettu nyt pakettiin!

Käy kurkkaamassa 2023 vuosikertomuksemme juuri julkaistusta kakkososasta nostoja toiminnastamme ja aina kiinnostavat avainluvut.

02 . 04 . 2024

Goodwill® palaa Kouvolaan

Sotek-säätiö sr avaa toukokuun 2024 lopulla uuden ja toivotun Goodwill-kierrätysmyymälän Kouvolaan, Kankaronmäelle, osoitteeseen Tanhuantie 1. Lahjoituksia otetaan vastaan 8. huhtikuuta alkaen myymälässä.

28 . 03 . 2024

Yleismielikuva Sotekista hienoisesti edellisvuotta parempi

Sotek-säätiö toteutti alkuvuonna 2024 niin sanotun tunnettuuskyselyn, jonka avulla selvitetään, kuinka tuttuja Sotekin toiminta ja palvelut ovat ihmisille.

Xamk X Avittaja ‒ Jeesiä Xamkin opiskelijoille jännittämiseen

Sotekin Avittaja-palvelu ja Xamk toteuttavat yhteistyössä Kotkassa ikärajattoman ja maksuttoman Avittaja-ryhmän Xamkin opiskelijoille, joiden opiskelua tai muutoin arkea häiritsee sosiaalinen jännittäminen.

Omia polkuja -hanke avaa tien osallisuuteen ja toimivampaan arkeen

Omia polkuja -hanke käynnistyi syyskuussa 2023. Valo-Valmennusyhdistys on hankkeen päätoteuttaja ja Sotek toimii osatoteuttajana.

Tekstiilit kiertoon Kymenlaaksossa -hankkeen kiikarissa on poistotekstiilin käsittelyn parantaminen

Tekstiilit kiertoon Kymenlaaksossa -hankkeessa tutkitaan mahdollisuuksia parantaa poistotekstiilien keräystä, jätteiden kuljetusta, lajittelua ja tekstiilijakeiden hyötykäyttömahdollisuuksia. Sotek on osatoteuttajana hankkeessa.

09 . 01 . 2024

Taas kohennetaan digitaitoja – Digimotivaattorin kevättalven kursseja on julkaistu, ilmoittaudu mukaan!

Sotekin Digimotivaattori-toiminta järjestää kevättalvella ja keväällä 2024 sekä lyhyitä että pitkiä kursseja, joissa opetellaan erilaisia, muun muassa arjen asioiden hoitamista helpottavia digitaitoja.

Ryhmä jännittäjille käynnistyy jälleen tammikuussa

Maksuton, voimauttava ryhmä 18‒29-vuotiaille jännittäjille starttaa tiistaina 23.1. Kotkan Ohjaamossa (osoite: Kirkkokatu 22). Tuu ihmeessä mukaan, jos jännittäminen rajoittaa esimerkiksi sun arkitekemisiä.

08 . 12 . 2023

2023 vuosikertomuksemme ensimmäinen osa on julkaistu

Mitä onkaan ehtinyt tähän mennessä tapahtua Sotekin vuodessa 2023? Pääset ottamaan siitä selvää uunituoreesta vuosikertomuksemme ykkösosasta!

Sivu 1 / 2

Tagit

Näytä enemmän tageja

Seuraa meitä somessa
.